AZJP - AZ Jan Portaels

AZ Jan Portaels zet kwaliteit voorop - Kwaliteit van zorg

LOGO Accrediatie AZJP.jpg

Het AZ Jan Portaels gaat de uitdaging aan om te zorgen voor kwaliteit en voor een permanente kwaliteitsverbetering van alles wat in ons ziekenhuis gebeurt. Van Onthaal tot Facturatie. Bij een consultatie, spoedopname of geplande ingreep. 

Kwalitatief werken en kwaliteitsnormen respecteren heeft immers een positieve impact op het genezingsproces van de patiënt, op de ervaring en de beleving van de patiënt bij zijn verzorging, de waardering voor onze zorgverlening en de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners. 

Kwaliteit wordt zichtbaar gemaakt in allerhande kwaliteitsmetingen, barometers, accreditering, visitatie ... en in de gepubliceerde kwaliteitsresultaten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze kwalitatieve gezondheidszorg u ervan zal overtuigen om als patiënt een positieve keuze te maken voor ons ziekenhuis. 

Het bestuur en de directie van het AZ Jan Portaels hebben de permanente kwaliteitsverbetering dan ook aangeduid als één van de topprioriteiten voor de komende jaren. Wij vinden het dan ook erg belangrijk transparant te zijn over onze kwaliteitinitiatieven.

Hieronder vindt u alle betreffende informatie terug:

Kwaliteitslabel - Accreditatie Kwaliteits indicatoren VIP² | resultaten Kwaliteitsmetingen in het AZ Jan Portaels Voortdurende kwaliteitsverbetering: onze acties Werk zelf mee!
In de kijker