Op 13 oktober starten er weer twee dermatologen in het AZ Jan Portaels! Dat betekent tevens dat een dienst dermatologie opnieuw opent in ons ziekenhuis.

We verwelkomen dan ook van harte professor Dr. Sherief Janmohamed en professor Dr. Jan Gutermuth.

Professor Dr. Sherief Janmohamed studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en specialiseerde zich hierna aan het UZ Brussel en de Northwestern University Chicago in Dermatologie en Kinderdermatologie.

Professor Dr. Jan Gutermuth specialiseerde zich in Berlijn en München in Dermatologie en Allergologie en werkte aan het US National Institute of Health/ Maryland (US). Naast de algemene dermatologie en dermato-oncologie zijn de professor zijn aandachtsgebieden ontstekingsziekten, zoals atopische dermatitis, psoriasis of systeemziekten met verslag op de huid.

Professor Dr. Gutermuth is tevens diensthoofd aan het UZ Brussel en professor Dr. Janmohamed leidt de eenheid kinderdermatologie aan het UZ Brussel. Dankzij een goede samenwerking met UZ Brussel maken we dit dus waar!

Consultaties zullen voorlopig op woensdagnamiddag doorgaan. Je kan een afspraak maken via de afsprakendienst 02 254 64 00.