Toevoeging aan onze dienst geriatrie!

Dr. Rock-Ange Iranyeza ontwikkelde zijn passie voor geriatrie binnen onze organisatie en is nu terug om het team van geriaters te vervoegen.

Zijn opleiding geneeskunde genoot hij aan de Universiteit van Utrecht (bachelor, 2009 – master, 2014). Daarna verhuisde hij naar België en greep de kans om te werken en ervaring op te doen binnen onze afdeling geriatrie. Hier besloot hij om geriater te worden. Ook tijdens zijn opleiding tot arts-specialist in de geriatrie (VUB, 2023) waarin hij werkte in UZ Brussel, ZNA Middelheim en CHU Brugmann bleef hij steeds in contact met onze dienst geriatrie.

Voortaan maakt hij als geriater deel uit van het team. Hij kijkt er naar uit de collega’s te ondersteunen om zo de zorg voor onze geriatrische patiënten verder uit te bouwen. Vanuit zijn enthousiasme en drive naar voortdurende verbetering zal hij ook één van de trekkers zijn van het nieuwe elektronische patiëntendossier dat momenteel wordt uitgerold binnen het ziekenhuis. Dr. Iranyeza spreekt Nederlands, Frans, Engels, en Kinyarwanda

We zijn bijzonder trots op deze nieuwe wending in deze mooie samenwerking!