Ons artsenkorps breidt opnieuw uit!  

Vanaf augustus 2023 vervoegen twee specialisten onze dienst urologie, vandaag stellen we jullie alvast dr. Simon De Brucker voor.

Na een eerste bachelorjaar bio-ingenieur was de lokroep van geneeskunde overduidelijk en koos dr. De Brucker voor de opleiding geneeskunde aan de VUB (bachelor, 2013 en master, 2017).

Tijdens zijn opleiding tot arts-specialist in de urologie deed hij ervaring op in onder meer het OLV Aalst, CHU Brugmann, ZNA Middelheim en UZ Brussel. In de periode 2020-2021 was hij reeds aan de slag in ons ziekenhuis!

Voor dr. De Brucker staan kwaliteit en patiëntveiligheid steeds voorop. Niet toevallig twee belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Bovendien staan discretie en een menselijke aanpak voorop bij dr. De Brucker. “Het voelt als thuiskomen” is dan ook steevast zijn antwoord op de vraag waarom hij voor AZ Jan Portaels heeft gekozen.

Wij kunnen dat alleen maar beamen en zijn dan ook bijzonder enthousiast hem voortaan aan boord te hebben!

Dr. De Brucker consulteert in het Nederlands, Frans en Engels.

Ben je zelf zorgprofessional en wil je hem persoonlijk leren kennen? Schrijf je dan snel in voor het mini-symposium urologie op 28 september via deze link.