Meer informatie over het volledige stagetraject, van aanvraag tot einde van de stageperiode, kan je lezen in onze algemene onthaalbrochure. Stagiairs geneeskunde verwijzen wij voor meer informatie graag rechtstreeks door naar onze interne studentenbegeleider.

Sta je reeds ingepland voor een stageperiode bij ons dan kan onderstaande informatie je op weg helpen. Wij hechten veel belang aan een goede stagevoorbereiding en voorzien je graag van de nodige informatie. Hiervoor organiseren wij op verschillende tijdstippen onthaalmomenten waarop je dient deel te nemen voor het begin van je stageperiode (bij voorkeur 2 weken voor de start van je stageperiode). Je kan je hiervoor inschrijven door te mailen naar student [at] azjanportaels.be

 

Zoals je kan lezen in onze onthaalbrochure, dienen stagiairs verpleegkunde en verzorging, voor het begin van hun stageperiode, e-learning sessies te doorlopen. Deze kennis zal worden afgetoetst in het begin van de stageperiode in onze skillroom. Je kan je hiervoor inschrijven door te mailen naar student [at] azjanportaels.be.

Skillroom - sessies van 9u tot 12u30 :