Stille ruimte

Wist je dat ons ziekenhuis een stille ruimte heeft? Deze ruimte is bedoeld voor patiënten, bezoekers en medewerkers die een plek zoeken voor rust, bezinning, meditatie of gebed. 

De stille ruimte bevindt zich op de tweede verdieping in blok A aan de ingang van intensieve zorgen. Ze is dag en nacht vrij toegankelijk.

Wie er vragen over heeft, kan terecht bij de medewerkers van de levensbeschouwelijke dienst:

  • Greet Janssens, katholieke pastor - greet.janssens [at] azjanportaels.be (greet[dot]janssens[at]azjanportaels[dot]be)
  • Kathleen Verhelst, vrijzinnig moreel consulent - kathleen.verhelst [at] azjanportaels.be (kathleen[dot]verhelst[at]azjanportaels[dot]be) 

Market 24/7

Aan het onthaal van het ziekenhuis kan je terecht in de Market 24/7. In deze Market kan je op elk moment van de dag via automaten toegang krijgen tot een vers en gezond aanbod aan dranken, snacks, koude en warme maaltijden. Er is ook een koffiemachine aanwezig.

Verder kan je er noodzakelijke producten kopen zoals verzorgingsproducten (bv. shampoo) en technologische producten (bv. oplaadkabel GSM). 

Opgelet! De automaten en koffiemachine aanvaarden geen cash geld. Het is enkel mogelijk om met de bankkaart te betalen.

Cafetaria Déli Marché

Onze cafetaria is elke werkdag geopend van 8u30 tot 18u en in het weekend van 11u30 tot 18u. We verkopen vanaf 's morgens kranten en tijdschriften in de cafetaria, alsook koffiekoeken, belegde broodjes, koffie, slaatjes en warme maaltijden.