Rooming-in is mogelijk op al onze afdelingen, mits voorafgaand overleg en akkoord van de betrokken dienst.  Bij het moment van opname kan je jouw keuze doorgeven aan de verpleegafdeling van je verblijf.

Indien een familielid wenst te overnachten bij de patiënt in de patiëntenkamer, dan is dit enkel mogelijk bij patiënten die verblijven in een éénpersoonskamer. Het is niet verplicht een eenpersoonskamer te nemen als je rooming-in wilt. 

Voor deze overnachting rekent het ziekenhuis een supplement aan:

Volpension (3 maaltijden per dag): 25 euro
Halfpension (ontbijt): 19 euro

Bovenstaande prijzen zijn standaard voor kinderen en volwassenen. Er wordt een plooibed voorzien voor het inslapend familielid. Indien er geen douche aanwezig is in de kamer, dan kan er gebruikgemaakt worden van een douche op de gang. Faciliteiten zoals internet, TV, ... zijn inbegrepen in de prijs, maar breng zelf je handdoeken, washandjes en verzorgingsproducten mee. 

Rooming-in op de dienst Pediatrie

Voor ouders is er doorlopend bezoek toegelaten. Er is steeds rooming-in mogelijk van één ouder (bij kinderen tot 16 jaar)
De inslapende ouder slaapt op een zetelbed en er is mogelijkheid om te douchen. De prijs van overnachting voor de inslapende ouder hangt af van de maaltijdkeuze:

  • Overnachting + ontbijt: 19 euro
  • Overnachting + VP: 25 euro

Vragen?

Neem bij vragen contact op met onze dienst facturatie via deze link