Fantastisch nieuws! We mogen met trots aankondigen dat ons ziekenhuis in de prijzen is gevallen bij de Vlaamse Patiëntenpeiling 2022!  In de categorieën 'beste resultaat' en 'sterkste stijger' hebben we geweldige prestaties neergezet.

Een bijzondere vermelding gaat naar onze PAAZ afdeling, die de eerste prijs heeft gewonnen in de categorie 'sterkste stijger'. Dit betekent dat onze inspanningen om de ervaring van onze patiënten te verbeteren duidelijk vruchten afwerpen. Jullie toewijding en zorg hebben een aanzienlijke impact gehad, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Maar dat is nog niet alles! Het is met grote vreugde dat we ook de oorkonde voor de peiling op verblijfsopnames in ontvangst hebben mogen nemen. Als derde beste in de categorie 'beste resultaat' laten we zien dat ons ziekenhuis als geheel uitblinkt in het bieden van kwalitatieve zorg aan onze patiënten.

Dit succes is het resultaat van jullie toewijding, professionaliteit en empathie. Elk van jullie draagt op zijn of haar manier bij aan het welzijn van onze patiënten, en daarvoor willen we jullie van harte bedanken.

Samen maken we het verschil voor onze patiënten!

Dienst kwaliteit – Patient Experience