Sinds het uitbreken van de Covid-pandemie lanceren we elke zomer een campagne om onze eigen zorgprofessionals in de kijker te zetten én om anderen warm te maken voor een job binnen de zorgsector.

Wat aanvankelijk begon als een beperkte campagne op de ringtrambus, is inmiddels uitgegroeid tot een grote campagne met niet alleen een project op de bussen in de Vilvoordse regio, maar bv.. ook in enkele Vlaamse Hogescholen zijn we zichtbaar aanwezig.

Dit jaar kozen we voor de slogan "Deel de passie. De zorg van morgen, bouwen we vandaag". Eentje met een knipoog naar de komst van ons nieuwbouwziekenhuis, maar vooral eentje die zinspeelt op de enorme gedrevenheid en passie waarmee onze AZJP-zorgprofessionals dag in dag uit voor de zorgklanten klaar staan. Als één team staan ze elke dag garant voor kwalitatieve, innoverende en persoonlijke zorg voor eenieder die ons ziekenhuis betreedt.

Dat de lading zorgprofessional meer dekt dan onze artsen en verpleegkundigen wordt duidelijk uit de geselecteerde foto's. Binnen de organisatie staan ook laboranten, technologen, IT'ers, administratieve profielen,... dagelijks paraat om de zorg aan het bed van de patiënt mogelijk te maken. Als ziekenhuis investeren wij immers voortdurend in hoogtechnologische apparatuur en software.. Met deze campagne willen we ook deze, vaak specialistische beroepen, in de kijker zetten. en mensen warm maken voor een job (of opleiding)..

Zelf ook gebeten door de passie? Al onze vacatures staan verzameld op onze jobsite!