Endocrinologie

Endocrinologie is de tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met hormonale aandoeningen en stofwisselingsproblemen.

Wij onderzoeken en begeleiden patiënten met aandoeningen van de schildklier en bijschildklieren. Ook voor hypofyse- en bijnierproblemen, PCOS, calciumhuishouding en metabole botziekten kan u bij ons terecht.
Obesitas en overgewicht worden multidisciplinair benaderd. Vooreerst wordt een hormonaal bilan uitgevoerd om een onderliggende hormonale oorzaak uit te sluiten. 
Ook wordt er gescreend voor metabole complicaties van obesitas. Voor elke patiënt wordt een individueel traject opgesteld met begeleiding door diëtisten. Indien gewenst wordt  doorgestuurd voor bariatrische chirurgie.
 

Artsen

Diabeteskliniek
diabetes, CGM, insulinepomp, diabetes en zwangerschap, diabetesvoet, algemene endocrinologie, schildklierziekten
Diabeteskliniek
diabetes, CGM, insulinepomp, diabetesvoet, algemene endocrinologie, schildklierziekten
Diabeteskliniek
diabetes, CGM, insulinepomp, diabetes en nierziekten/transplantatie, diabetesvoet, algemene endocrinologie, schildklierziekten, diabetes en endocrinologie bij adolescenten
Diabeteskliniek
Diabetes, CGM, insulinepomp, algemene endocrinologie, schildklierziekten, andrologie, obesitas en begeleiding voor en na bariatrische ingreep.

Consultaties

Voor een consultatie kan u contact opnemen met het secretariaat van de Diabeteskliniek elke werkdag tussen 8u30 en 16u30 via T 02 257 53 53.

Locatie:
Site Gendarmeriestraat, gelijkvloers